90+10’da gelen 1 puan. Konyaspor 4-4 Kasımpaşa

0

90+10’da gelen 1 puan. Konyaspor 4-4 Kasımpaşa

Süper Lig ikincisi İttifak Holding Konyaspor, 26. hafta maçında ligde kalma mücadelesi veren Kasımpaşa’yı konuk etti. Bol heyecan ve aksiyonun yer aldığı karşılaşma 4-4 sona erdi.

Konuk Kasımpaşa, henüz 7. dakikada 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, Amilton ve Rahmanovic’in golleriye 2-1 öne geçti ve soyunma odasına takımlar bu skorla gitti.

İkinci yarıya Kasımpaşa golle başladı. Henüz 27. saniyede maça yeni giren Hajradinovic, şık bir kafa vuruşuyla skou 2-2 yaptı. Kasımpaşa’nın beraberlik sevinci uzun sürmezken; 6 dakika sonra Soner Dikmen, defansın uzaklaştıramadığı topu ağlarla buluşturdu ve Konyaspor’u 3-2 öne geçirdi.

57. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Umut Bozok’un ilk penaltısını kaleci Sehic kurtardı. Hakem Ümit Öztürk, Konyaspor file bekçisinin ihlal yaptığını işaret edip penaltıyı tekrarlattı. İkinci kez beyaz noktaya giden Umut Bozok, bu kez affetmedi ve topu ağları havalandırıp skoru 3-3 yaptı.

71’de Soner Dikmen’in ceza sahası dışından vuruşunda top ağlarla buluştu; ancak hakem ofsaytı tespit etti. 78. dakikada Hajradinovic’in şutu direkten auta giderken; 90+1′ de Mabil, Kasımpaşa’yı 4-3 öne geçirdi.

Maçta Kasımpaşa gülecek derken, 90+8’de Amilton’un ceza sahası içinde orta düşüncesinde top Hajradinovic’in eline eline çarptı. Hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.

90+10’da penaltıyı kullanan Cikalleshi, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru ilan etti; İttifak Holding Konyaspor: 4 – Kasımpaşa: 4.

Bu sonucun ardından Konysapor puanını 49’a Kasımpaşa ise 29’a çıkardı.

Lider Trabzonspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanya’yı yendiği takdirde, bir maçı eksik Konyaspor ile arasındaki puan farkını 14’e çıkaracak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here