7.4 C
Türkiye
Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın ”Bugünler geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler...

”Bugünler geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler kalacak.” Barış Pehlivan cezaevi yolunda.

0
”Bugünler geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler kalacak.” Barış Pehlivan cezaevi yolunda.

Barış Pehlivan, Gerçek Gündem’e konuştu: ‘Bugünler gelip geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler kalacak’

Çağlayan Adliyesi’ne teslim olmaya giden Barış Pehlivan, Gerçek Gündem’e konuştu. Pehlivan, “Bugünler gelip geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler kalacak.” dedi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, MİT mensubunun Libya’da hayatını kaybetmesine ilişkin haberler nedeniyle yargılanan gazeteciler Ferhat Çelik, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç, Murat Ağırel ve Aydın Keser’e verilen hapis cezası kararlarını onadı.

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel teslim olmak için Çağlayan Adliyesi’ne gitti. Gazetecilerin yeniden tutuklanması bekleniyor.

Adliyede, teslim olmak için bekleyen Barış Pehlivan, Gerçek Gündem’e açıklamalarda bulundu. Pehlivan, 11 yıl önce bugün de gözaltında olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

“Bugün ben cezaevine teslim oluyorum ancak bu benim çok iyi bildiğim bir hikâye. 11 yıl önce Zekeriya Öz’ün kararıyla İstanbul Emniyeti’nde bu sabahı karşılamıştım. Bir başka 15 Şubat sabahı cezaevine teslim oluyorum. Ben hep buradayım ama hukuksuzluğu yapanlar yaptıklarına sahip çıkamıyorlar. Bugünler gelip geçtiğinde geriye daha özgür bir ülke ve özgürlük için mücadele edenler kalacak.”

Barış Pehlivan, Çağlayan Adliyesi’ne gazeteci Barış Terkoğlu’yla birlikte gitti. Terkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yolda çekilen fotoğraflarını paylaştı ve “Mahpushane yolları” notunu düştü.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here