Süper Lig’de 23 haftada 18 teknik direktör. Altay, 3 maç sonunda Mert Nobre ile yolların ayırdı.

0

Süper Lig’de 23 haftada 18 teknik direktör. Altay, 3 maç sonunda Mert Nobre ile yolların ayırdı.

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Altay’da 3 maç önce Mustafa Denizli’nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Mert Nobre ile yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı yönetimin bugün 41 yaşındaki teknik adamla bir araya gelerek yolları ayırdığı öğrenildi. Takımın başında çıktığı Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe (D) ve İttifak Holding Konyaspor müsabakalarından yenilgiyle ayrılan Nobre, bugün başlayan Antalya kampına katılmadı. Teknik patron Mert Nobre, geçen sezon son 5 maçta göreve gelen Mustafa Denizli’nin yardımcı antrenörlüğünü üstleniyordu. Altay yönetimi teknik direktör arayışlarına başladı.

İşte 23 hafta sonunda süper Lig’de ayrılan teknik direktörler.

17. Mustafa Denizli | Altay
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay`da teknik direktör Mustafa Denizli, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından 20. haftada görevinden ayrıldı.
16. Fatih Terim | Galatasaray
Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta sonunda lider Trabzonspor’un 22 puan gerisinde kalan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’a penaltılarla elenen Galatasaray`da, Fatih Terim ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
15. Bülent Korkmaz | Aytemiz Alanyaspor
Spor Toto Süper Lig`in 4. haftasında Çağdaş Atan`ın yerine Akdeniz ekibinin başına geçen Bülent Korkmaz, ilk devrenin sona ermesinin ardından görevinden ayrıldı.
14. Vitor Pereira | Fenerbahçe
Portekizli teknik adam Vitor Pereira`nın, 17. haftada oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe`deki 2. dönemi sona erdi.
13. Hakan Kutlu | Kasımpaşa
Süper Lig`in 17`nci haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor`a 3-1 mağlup olan lig sonuncusu Kasımpaşa`da teknik direktör Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı.
12. Francesco Farioli | Fatih Karagümrük
VavaCars Fatih Karagümrük`te 16. haftada oynanan ve 4-1 kaybedilen Konyaspor maçı sonrası genç İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile yollar ayrıldı.
11. Sergen Yalçın | Beşiktaş
Sergen Yalçın ile geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş`ta deneyimli antrenör ile yollar ayrıldı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi`nde oynadığı 6 maçı da kaybeden Kartal, Süper Lig`de de 15 hafta sonunda 6 galibiyet 6 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 9. sırada yer alıyor.
10. Cihat Arslan | Kasımpaşa
10. haftada deplasmanda Çaykur Rizespor`a 2-1 yenilen Kasımpaşa`da teknik direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı. Bu sezon Şenol Can`ın ardından Cihat Arslan ile de yollarını ayırarak ikinci kez teknik direktör değişikliğine başvuran lacivert-beyazlı takım, 6 puanla 19. sırada yer alıyor.
9. Ersun Yanal | FTA Antalyaspor
Süper Lig’de oynanan 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 8 puan toplayan Fraport TAV Antalyaspor’da teknik direktör Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
8. İrfan Buz | Yeni Malatyaspor
Süper Lig`de oynadığı son 5 maçtan mağlubiyetle ayrılan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 8. haftada İrfan Buz ile yollarını ayırdı.
7. Aykut Kocaman | Medipol Başakşehir
İlk 8 haftada 6 mağlubiyet ve 2 galibiyetle 6 puanda kalan Medipol Başakşehir`de, 3-1 kaybedilen VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası Aykut Kocaman, yönetime istifasını sundu. Kocaman`ın istifası Başakşehir kulübü tarafından kabul edildi.
6. Bülent Uygun | Çaykur Rizespor
2021-2022 sezonuna kötü bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftada galibiyet alamayan Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırdı.
5. Çağdaş Atan | Aytemiz Alanyaspor
Süper Lig`in ilk 3. haftasında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 3 puanda kalan Aytemiz Alanyaspor`da teknik direktör Çağdaş Atan ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
4. Ünal Karaman | Göztepe
İlk 3 haftada galibiyet alamayan ve 2 puan toplayan Göztepe, deneyimli teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını açıkladı.
3. Samet Aybaba | Adana Demirspor
Süper Lig`in ilk 3 haftasında 2 puan toplayan Adana Demirspor`da 66 yaşındaki deneyimli teknik direktör Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
2. Yalçın Koşukavak | Kayserispor
Kayserispor adına sezonun ilk maçında Süper Lig`e yeni yükselen Altay karşısında alınan 3-0`lık mağlubiyet sonrası Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı.
1. Şenol Can | Kasımpaşa
Kasımpaşa`da ligin ilk haftasında deplasmanda alınan 1-1`lik Hatayspor beraberliği sonrası 38 yaşındaki genç çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.
İlgili Haber:

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here