3 puan Rizespor’un. Çaykur Rizespor 1-0 Yeni Malatyaspor

0

3 puan Rizespor’un. Çaykur Rizespor 1-0 Yeni Malatyaspor

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen iki takımın karşı karşıya geldiği mücadelede kanan Rizespor oldu. Malatyaspor’u Deniz’in 80. dakikada attığı golle deviren ev sahibi ekip üst üste ikinci galibiyetini alırken, Malatyaspor ise 7 maçtır 3 puana hasret kaldı.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi.

Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Çaykur Rizespor’a galibiyeti getiren golü 80. dakikada Deniz Hümmet kaydetti.

GOL: Alper Potuk’un ara pasında sol taraftan defansın arkasına sarkan Cemali Sertel’in penaltı noktasında yerden pasında, Deniz Hümmet’in sağ ayağı ile düzeltip vuruşunda top filelere gitti: 1-0

Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alan Çaykur Rizespor puanını 16’ya çıkarırken 7 maçtır kazanamayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 14 puanda kaldı.

Ateş hattından kurtulma mücadelesi veren iki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmediği maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarının da büyük bir bölümü golsüz geçilirken ev sahibi Çaykur Rizespor’da 80. dakikada sahneye çıkan Deniz Hümmet takımını öne geçirmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here