Galatasaray’ın kaybı büyük, Trabzon ile puan farkı 16’ya çıktı. Galatasaray: 2 Altay: 2

0

Galatasaray’ın kaybı büyük, Trabzon ile puan farkı 16’ya çıktı. Galatasaray: 2 Altay: 2

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla, ligde üst üste 4. maçında galip gelmeyi başaramadı.

Nef Stadı’nda oynanan müsabakada kazanan çıkmadı. Galatasaray, sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1’lik üstünlüğü yakalamasına rağmen Bamba’nın penaltı golüne engel olamayınca 2-2’lik beraberliğe razı oldu.

Altay, 17. dakikada Cesar Pinares’in golüyle İstanbul’da 1-0 öne geçti. Galatasaray, 34. dakikada Halil Dervişoğlu’nun attığı golle skora denge getirdi: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, 79’da Mbaye Diagne’nin kafa golüyle 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Altay penaltı kazandı. Karamoko Bamba, penaltı vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. Skor 2-2.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonuçla ligde son 4 maçtır kazanamayan Galatasaray puanını 23’e, konuk ekip Altay ise 18’e yükseltti. Sarı-kırmızılıların lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 16’ya çıktı.

Son olarak ligin 11. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK’yi mağlup eden sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 4 karşılaşmada 3 beraberlik, 1 yenilgi yaşadı.

Altay’ın ise Spor Toto Süper Lig’deki galibiyet hasreti 8 maça çıktı. Sezona iyi başlayan siyah-beyazlılar, son olarak 7. haftada sahasında Beşiktaş’ı mağlup etti. İzmir temsilcisi, sonrasında çıktığı 8 lig maçında 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet gördü.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here