İzmir’de puanlar paylaşıldı. Göztepe: 1 Fenerbahçe: 1

0

İzmir’de puanlar paylaşıldı. Göztepe: 1 Fenerbahçe: 1

Deplasmanda Göztepe ile karşılaşan Fenerbahçe, çok kötü bir performans sergilediği maçtan beraberlikle ayrıldı. Galibiyeti kaçıran taraf olan Göztepe’nin bir şutu direkten döndü. Fenerbahçe, Novak’ın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.

Süper Lig’in 14. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Gürsel Aksel Stadı’nda 632 gün sonra tam kapasite oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi. Göztepe’de Halil Akbunar’ın 47. dakikadaki vuruşunda top direkten dönerken, Fenerbahçe’de Filip Novak 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Oldukça kötü bir görüntü sergileyen Fenerbahçe, bir puanı kurtaran takım olurken, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Göztepe galibiyeti kaçıran taraf oldu. Fenerbahçe futboluyla, Göztepe ise galibiyeti kaçırması nedeniyle kritik karşılaşmadan hayal kırıklığı ile ayrıldı.

Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada oyun olarak sınıfta kaldığı İzmir deplasmanından beraberlikle dönen Fenerbahçe, puanını 24 yaparken, zirvenin 12 puan gerisine düştü. Düşme hattından kurtulamayan Göztepe’nin puanı ise 11 oldu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here