Sergen Yalçın: ‘Yarın başkanla görüşeceğim’ Ahmet Nur Çebi: ‘Kendisini dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız’

0

Sergen Yalçın: ‘Yarın başkanla görüşeceğim’ Ahmet Nur Çebi: ‘Kendisini dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız’

İlk olarak oyunla ilgili konuşan ve mücadeleyi değerlendiren Sergen Yalçın, “Oyunla ilgili şunu söyleyeyim, bugün çok fazla konuşulacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bu durumun içinde olduğumuz için, özellikle kendim böyle güvensiz bir durumda olduğum için üzgünüm.

Şu anda yaptığım işte başarısızım. Burada sorumlu olacak kişi benim. Her türlü ihaleyi alacak kişi benim, hiç problem değil. Yeter ki işler iyi gitsin. Ben her türlü ihaleyi alırım” dedi.

İstifa edip etmeyeceği hakkında da konuşan Yalçın, “Bu konu da dahil birçok konu gündemimizde. Yarın belli olacak” diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi: Kendisini dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 4-0 mağlup olunan Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tatsız ve hoş olmayan bir gece olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Çebi, “Maalesef bu sonuç bizi ve camiayı üzdü. Buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Biz geçen sene bu takımla, bu teknik ekiple, bu yönetimle nereden nereye geldik. Herkes bunu biliyor. Herkese garip gelebilir ama bu senenin şampiyonu biz olacağız. Bu bir dibe vurmadır. Nasıl düştüysek kalkarız. Çözümsüzlük varmış gibi düşünenlere şunu söyleyelim, biz geldik ve birçok sorunu çözdük. Bunu da çözeceğiz. Bu sorunların hepsini çözmeye hazırız” dedi.

Sergen Yalçın’ın basın toplantısında istifa sinyalleri vermesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, “Kendisini dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Kendisini dinlemem lazım… Eğer haklı gerekçeleri olur da istifa ederse söyleyebilecek bir şey yok. Ama eğer ayağa kalkıp yürüyecek bir durum varsa, ben onunla yürümeyi tercih ederim.

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here