24.4 C
Türkiye
Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL Sarıalioğlu’ndan ilk açıklama: ‘Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.’

Sarıalioğlu’ndan ilk açıklama: ‘Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.’

0

Trabzonspor maçında takımını sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, konuyla ilgili olarak ilk açıklamasını yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan ve yarıda kalan İstanbulspor – Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, “Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen mücadelede, Trabzonspor’un 2-1 öne geçmesine neden olan gol öncesinde, Trabzonspor ceza sahası yakınlarında Loshaj ve Mendy arasında bir pozisyon yaşanmış, bu sırada Loshaj yerde kalmıştı.

Hakem Ali Şansalan, oyunu sürdürmüş ve bu pozisyonun hemen ardından bordo-mavili ekip golü bulmuştu. VAR incelemesi sonrasında da Şansalan gol kararını onaylamıştı.

Bu karar üzerine İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, takımını sahadan çekme kararı aldı.

Stattan ayrılırken açıklama yapan Başkan Sarıalioğlu, “Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.