UEFA Şampiyonlar Ligi/Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında

0

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4. haftasında temsilcimiz Galatasaray, bugün deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Münih kentindeki Allianz Arena’da yapılacak maç, TSİ 23.00’te başlayacak.

Karşılaşma Exxen’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih’in yanı sıra İngiltere’nin Manchester United ve Danimarka’nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu’nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

İlk maçında sahasında Kopenhag ile 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih’e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United’ı ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında yapılan Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe nedeniyle sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’nın durumu bugün yapılacak antrenmandan sonra belli olacak. Muslera’nın forma giyememesi durumunda Galatasaray’da kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle son 2 Süper Lig maçında oynamayan Tanguy Ndombele, takımla çalışmalara katılıyor. Fransız orta saha oyuncusu, Almanya’ya götürülen kafilede de yer aldı.

Sakatlığı bulunmasına rağmen iğne tedavisiyle mücadelesini sürdüren Mauro Icardi de Bayern Münih’e karşı sahaya çıkabilecek.

Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, bu karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı mücadele edemeyecek. Bayern Münih’te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle dev karşılaşmada süre alamayacak.

İki takımın maça şu 11’lerle çıkması bekleniyor:

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Kim Min-Jae, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sane, Kane

Galatasaray: Muslera (Günay), Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.