Ali Koç’tan TFF’ye çok sert eleştiri: ‘Biz bu pisliği kurutacağız’

0

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trendyol Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-Hatayspor maçının hakemi Kemal Yılmaz’ın görevi bırakması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’na çok destek verdiklerini belirten Ali Koç, telefonla bağlandığı A Spor’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yolun bittiği yerdeyiz. Çok garip olaylar yaşanıyor. Özellikle bu hafta içinde… İlk birkaç gündür sakatlıklarımızla uğraşıyorduk, bu konulara çok eğilmemiştik. İyi ki de eğilmemişiz. Başka konular da oldu. Hafta sonu daha geniş açıklamalarda bulunacağız. Hakem hatalarından herkes rahatsız. Televizyondaki yorumcular da rahatsız. Müthiş bir çifte standart var. Bizim TFF ile ilgili artık sabrımız tükendi. Başkanın iyi niyetine inanıyorduk, hala da inanmak istiyorum yapısal olarak ama şu anda geldiğimiz noktada TFF Başkanı’nın niyetini pazar günü anlatacağım sebepler dolayısıyla sorgulamak zorundayız.”

Hakemlere de seslenen Ali Koç “Bu federasyon başkanı bizimle çalışır ya da çalışmaz ama biz bu pisliği kurutacağız. Dürüst hakemlere çağrı yapıyorum ilk önce siz istifa edin. Pazar günü bunları da anlatacağım kime ceza veriliyor kime verilmiyor! Trabzonspor’un da bugün açıklaması var. Katılıyoruz. Bu sene özelinde herkes endişeli. Onlar da biz de adaletli bir yaklaşım bekliyoruz. Dürüst insanlar olarak söylüyoruz, bu pisliği kurutacağız. İsterlerse bana 10 sene ceza versinler” şeklinde konuştu.

İlgili Haber:

Kemal Yılmaz: ‘Hakemlik kariyerimi bugün itibariyle sonlandırıyorum’