AVRUPA’NIN “EN”LERİ BURAK ÖZÇİVİT’LE SEÇİLİYOR

0
Almanya’nın Dortmund kentinde 5 Kasım akşamı düzenlenecek “Avrupa’nın ‘En’leri Başarı Ödülleri” töreninin özel konuğu Burak Özçivit oldu.
Avrupa’da faaliyet gösteren Türk iş insanları, sanatçılar, yatırımcılar ve girişimcileri ödüllendirmek için yola çıkan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan “Avrupa’nın ‘En’leri Başarı Ödülleri” 5 Kasım akşamı Almanya’nın Dortmund kentindeki Grammophon Event balo salonunda sahiplerini buluyor.
Anasponsorluğunu Zümra Kuyumculuğun Kıyafet sponsorluğunu AC&co. Altınyıldız’ın yaptığı görkemli geceyi ,Avrupa’nın güçlü dijital reklam ajansı My Manager’la ünlü yapımcı ve yayıncı Adil Palta hazırlıyor…Ayrıca My manager dijital reklam ajansı ve Adil Palta üzerinde aylardır çalıştıkları görkemli ödül töreninde Türkiye’nin en sevilen isimlerinden Burak Özçivit’i de ağırlamanın onurunu yaşıyor.
Avrupa’daki en sevilen Türk oyuncuların başında gelen Burak Özçivit, My Manager ve Adil Palta’nın yaptığı ankette uzak ara ilk sırada çıkınca geceye “Onur Konuğu” olarak davet edildi.
Geçtiğimiz günlerde gecenin organizatörü Adil Palta’yla bir araya gelen Burak Özçivit, Avrupa’daki hayranlarıyla bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
5 Kasım akşamı yapılacak gecede Burak Özçivit, Avrupa’nın başarılı insanlarına ödüllerini takdim edecek. Törende ayrıca Türkiye’den pek çok sanatçı, influencer ve tanınmış yüz de olacak.
Haber: Ali Osman ARLI