Lionel Messi Neden Karısı Dışında Hiçbir Kadına Dokunmuyor ? İşte altındaki hikaye

0

Lionel Messi Neden Karısı Dışında Hiçbir Kadına Dokunmuyor ? İşte altındaki hikaye

Messi, “Ruhunun tüm acısına rağmen eşim beni her zaman destekledi ve bana eşlik etti”  diyor .

Aşk hikayeleri gençlik yıllarında gelişti ve o zamandan beri diğer kadınlarla fazla yakınlaşmamak için derin nedenleri var

Arjantin’in Rosario şehrinin kalbinde  Messi ve Roccuzzo’nun hikayesi başladı . Kaderin ipleri ve aralarındaki karşılıklı bağlantıyla şekillenen bir bağ: Messi’nin çocukluk arkadaşı,

Messi futbol kariyerini Barselona’da sürdürürken bile iletişim halinde kaldılar.

En az 2009’dan beri bir çiftler ve ilişkileri 2000’li yılların ortalarında kamuoyuna açıklandı. Aşk hayatlarını genellikle gizli tutsalar da çift, ara sıra aşklarının kamera arkası görüntüleriyle hayranlarını büyülüyor.

2017’deki Rosario düğünleri  gerçekten dikkat çekiciydi ve sıklıkla “Yüzyılın Düğünü” olarak  selamlanıyordu .

Aralarında Luis Suárez, Gerard Piqué ve Shakira gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 260 davetli vardı .

Ancak evlendikten sonra bir grup kadın hayran onun sadakatini test etmeye çalıştı.

Dikkate değer bir süper hayran, etkileyici Suzy Cortez bile konuyu en uç noktalara taşıdı. Vücuduna Messi’nin dövmesini yaptırdı ve ona formayla çekilmiş fotoğraflarını gönderdi.

Messi’nin cevabı kesindi; onu hemen engelledi.

Dikkatli gözler Messi’yi karısı olmayan kadınlarla fotoğraflandığında sık sık oldukça tuhaf pozlarla yakaladı .  Kolları yanlarından sarkıyor ya da ceplerinde saklanıyor ve onları kadınların etrafına sarmaktan çekiniyor.

Bildirildiğine göre bu davranış, medyayı fotoğrafları yanlış yorumlamaktan ve olmayan yerlerde uygunsuz ima etmekten koruma arzusundan kaynaklanıyor .

Shakira ile çekilen bir fotoğrafta bile mesafesini korudu ve ilişkilerinin tamamen platonik doğasının altını  çizdi .

Messi’nin diğer kadınlarla mesafeyi koruma konusundaki sarsılmaz kararlılığı, özellikle çekici birçok kadınla karşılaştıkları mesleklerde çalışan evli erkekler için dikkate değer bir örnek olabilir. Karısına ve çocuklarına öncelik veriyor ve ruh eşine sürekli olarak derin bir sevgi gösteriyor. Bu seviyedeki  sadakat  gerçekten olağanüstü ve hayranlığa değer.

Sonuç olarak, Messi diğer kadınlarla fiziksel temastan kaçınıyor çünkü ona göre yakınlık yalnızca karısına mahsustur.