Bu optik illüzyonda ilk bakışta ne gördüğünüz, dünyaya nasıl baktığınızı ortaya koyuyor

0

Optik illüzyonlar kişiliğiniz hakkında pek çok ipucu verebilir. Bu optik illüzyon da, dünyayı nasıl gördüğünüzü, akıllı, iyimser veya sezgisel olup olmadığınızı tespit ediyor.

Geçen yıl Your Tango tarafından paylaşılan ve haziran ayında güncellenen siyah beyaz görsel, bir çocuk kitabından alınmış gibi görünüyor. Resim üç ana varlıktan oluşuyor: küçük bir kız, bir kafatası ve ürpertici bir orman.

Elbiseli kız, ürkütücü ormanda arkası dönük bir şekilde görünürken baktığı yerdeki boşlukta da belli belirsiz bir erkek gölgesi görünüyor. Görsele geniş açıdan bakıldığında da kafatası görenler çoğunlukta.

Peki siz önce hangi figürü gördünüz?

ÖNCE GENÇ KIZI GÖRDÜYSENİZ

Eğer gözleriniz ilk önce genç kızı tespit ederse, hemen hemen her şeyle kolaylıkla yüzleşmeniz muhtemeldir. Sarsılmaz iyimserliğiniz ve genç bakış açınız, başkalarının bunalıma girebileceği durumlarda başarılı olmanıza yardımcı olur.

ÖNCE KAFATASINI GÖRDÜYSENİZ

Resme geniş açıyla baktığınızda önce kafatasını görürseniz, ölümün aklınıza ilk gelen şey olduğunu düşünmeyin.

Kafatasları uzun zamandır sanat ve edebiyatta zihnin gücünü temsil etmek için kullanılıyor.

İnsanlar sizi genellikle derin düşünen biri olarak tanımlarlar; güçlü yönleriniz zekanız ve düşünceli olmanızdır. Ve eğer sisli, gizemli ormanlar sizi bulursa, en iyi yolu bulmak için içgüdülerinizi takip edersiniz.