📽️Skandal: Serie A’da Hakem Sacchi, kadın yardımcısıyla tokalaşmadı men cezası aldı!

0

İtalyan hakem Juan Luca Sacchi, maç başlamadan önce kadın yardımcısıyla tokalaşmadığı gerekçesiyle Serie A maçlarından men cezası aldı.

Sassuolo, cuma akşamı Serie A karşılaşmasında Lecce’ye konuk oldu

Ancak maç başlamadan önce tünelde tartışmalı bir an yaşandı. Hakem Juan Luca Sacchi, kadın yardımcısı Francesca Di Monte ile maç öncesi el sıkışmadı. Maç başlamadan önce Di Monte sahaya çıkmayı bekleyen Lecce oyuncularının önünde yer alıyordu.

Hakem Sacchi daha sonra her iki oyuncu grubunun arasından tünele doğru ilerlerken Di Monte tünelin diğer tarafındaki yardımcısıyla tokalaştı.

Sacchi daha sonra Di Monte’yi fark etti ve elini uzatır gibi yaptı ancak sonra elini çekti ve Di Monte her iki oyuncu grubunun önünde kalakaldı. Ev sahibi takımın kaptanı Gabriel Strefezza, önünde Di Monte’ye yapılan hareketi görünce kendi kendine gülümserken görüldü.

Di Monte daha sonra başını salladı ve inanamayarak kendi kendine gülümsedi, ardından da maçın başlaması için tünele doğru diğer oyuncularla birlikte ilerledi.

İtalya’daki haberlere göre, hakem sadece Serie A’da bir maç men cezası almakla kalmadı, aynı zamanda davranışlarının neden olduğu utanç nedeniyle hakem atayıcısı Gianluca Rocchi tarafından sözlü olarak azarlandı.