Bir Koca, Bitkisel Hayattaki Karısına Bakmak İçin Tüm Hayatını Feda Etti

0

Bir Koca, Bitkisel Hayattaki Karısına Bakmak İçin Tüm Hayatını Feda Etti

Hayatımızda bu tür bir sevgiye değer veririz  ve daha azına razı olmayız.  Böyle bir aşkı bulmak kolay bir iş değil ama Bruna de Sousa bunu keşfetti. Tam da hayat ona karşıymış gibi göründüğü sırada, kocası ona destek olmak ve onunla  ilgilenmek için harekete geçti. Yaptığı her şey gerçekten ilham verici!

Hikayeleri, son derece dokunaklı  doğası nedeniyle sosyal medyada hızla yayıldı

Bu , hayatının uzun yıllarını bitkisel hayatta olan eşi Bruna de Sousa’nın bakımına adayan Brezilyalı şefkatli bir birey olan David César’ın hikayesidir.

Sonuç olarak David işini kaybetti ve şimdi gelecekteki masraflarını karşılamak için sosyal medyadan  destek arıyor  .

Bu adamın sergilediği aşk ve cesaret hikayesi, derinden sevdiği kadının iyiliği için amansızca mücadele ederken çevrimiçi ortamda birçok kişinin kalbine dokundu.

David César’ın hayatı ciddi bir dönüşüm yaşadı.

2018 yılında sıradan bir gün, David César ve Bruna de Sousa için hayatlarını değiştiren bir ana dönüştü.

Bruna, televizyon izlerken aniden kalp ve solunum durmasına yol açan kasılmalar yaşadı. Bir röportajda David olayı şöyle hatırladı : “Üç dakika içinde tüm hayati belirtilerini kaybetti. Hemen hastaneye gittik ve 25 dakika sonra onu hayata döndürmeyi başardılar ama uzun süredir oksijensiz kalmıştı.”

David’in açıklamasına göre, Bruna’nın durumu, sinir sisteminin temel işlevlerini etkilemeyen ancak çevresini algılamasını engelleyen bir bozukluktan kaynaklanıyordu. Yani sevgili eşi bitkisel hayatta kalıcı sonuçlarla baş başa kaldı.

Bruna’nın yaklaşık iki yıldır hastanede kalmasının ardından David, Haziran 2019’dan beri kendisini tamamen onun evde bakımına adadı; ancak işsizliği nedeniyle uzman yardımı, ilaçlar, yiyecek ve diğer temel ihtiyaçlar da dahil olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandı.

O günden bu yana yolculukları zorluklarla ve zorluklarla dolu.

Gerçek şu ki David’in şoför olarak kazandığı para karısının ihtiyaçlarını karşılamaya yetmiyordu. Bu nedenle para toplamaya başlamak zorunda kaldı.

Pek çok hayırsever onlara acısa da Bruna’nın harcamaları artmaya devam etti. David o dönemde bunu kendisi de kabul etmişti : “Onun emekliliğini henüz sağlayamadık.  Ama iki gönüllü avukat bize yardım ediyor. Bağışlarla geçiniyoruz.”

Neyse ki, pek çok zor an yaşadıktan sonra hâlâ umut vardı. David, Kanada’daki tedaviyi  nörologların verdiği bilgiler sayesinde öğrendi.  Eğer ona ulaşabilseydi, Bruna’nın ilacı üç yıl boyunca kullanması ve bunu fizyoterapiyle birleştirmesi gerekecekti. Ancak bu seçeneğin maliyeti 19.000 dolar civarındaydı, bu yüzden çift tekrar bağış yoluyla para toplamaya başvurmak zorunda kaldı.

Beş yılı aşkın bir süredir Bruna ve David, hayatlarını değiştiren olayın dönüştürücü etkileriyle karşı karşıya kaldılar. David, Instagram hesabı aracılığıyla eşinin ilerleyişiyle ilgili değerli anıları ve güncellemeleri paylaşarak takipçilerinin etkileşimde kalmasını ve bilgilendirilmesini sağlıyor.

Kuşkusuz durumları hiç de kolay değildir ama göze çarpan tek şey David’in Bruna’ya olan muazzam ve sarsılmaz sevgisidir. Bir partnerin bu kadar sadakat ve ilgisine tanık olmak gerçekten olağanüstü. Bizi kendi ilişkilerimiz üzerinde düşünmeye ve kaçımızın aynı düzeyde  bağlılık ve bağlılık aldığımızı veya vermeye istekli olduğumuzu dürüstçe söyleyebileceğimizi düşünmeye sevk eder .