🏀📽️Salon karıştı, tüm oyuncular birbirine girdi. Herkes oyundan atılınca maç erken bitti. İşte o anlar…

0

🏀📽️Salon karıştı, tüm oyuncular birbirine girdi. Herkes oyundan atılınca maç erken bitti. İşte o anlar…

THY EuroLeauge play-off turu ikinci maçında İspanyol devi Real Madrid ile Zeljko Obradovic’in başantrenörlüğünü yaptığı Partizan karşı karşıya geldi.

Müsabakada son periyot, 95-80’lik Partizan üstünlüğüyle devam ederken parke bir anda karıştı. İki takım oyuncuları birbirlerine yumruklarla saldırırken, salonda inanılmaz bir kaos yaşandı.

Müsabaka; Partizan’ın 95-80’lik üstünlüğüyle devam ederken, bitime 1 dakika 40 saniye kala Real Madrid’in yıldız oyuncusu Sergio Llull, Partizan’ın oyun kurucusu Kevin Punter’a sportmenlik dışı bir faul yaptı. İspanyol basketbolcunun bu hareketi sonrasında Partizanlı oyuncular ile Real Madridli isimler birbirine girdi.

İki takım oyuncuları arasında yumruklu kavga çıkarken, Partizan başantrenörü Zeljko Obradovic yaşanan kargaşayı önlemek istedi ancak başarılı olamadı.

Real Madrid’in forvet oyuncusu Guerschon Yabusele’nin Partizanlı oyun kurucu Dante Exum’u yere sermesi dikkat çekti.

Olayın yatışmasıyla birlikte yaşananları tek tek ekrandan izleyen hakemler, oyuncuların hepsini ihraç etti ve kavganın ardından parkede mücadele edecek basketbolcu kalmadığı için karşılaşmayı bitirdi.

Bu kararın ardından Partizan’ın maçı 95-80 kazandığı belirtildi ve Sırp ekibi seride 2-0 öne geçti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here