⚽Süper Lig’in 30. haftasında bugün/Trabzonspor-Sivasspor, Ankaragücü-Giresunspor

0

Süper Lig’in 30. haftasında bugün/Trabzonspor-Sivasspor, Ankaragücü-Giresunspor

Trabzonspor, yeni hocasıyla zorlu Sivas deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bugün, Sivasspor, Trabzonspor’u ağırlıyor.

Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

Bordo-mavililer, İstanbul’da dün resmi sözleşme imzaladıktan sonra Trabzon’a gelen yeni teknik direktörü Nenad Bjelica ile ilk karşılaşmasına çıkacak.

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, kötü gidişatına Bjelica ile son vermeye çalışacak.

En son 1 Ekim’de Yukatel Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 7 dış saha maçında 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 200 günlük sürede galibiyet elde edemedi.

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Serkan Asan, Edin Visca ve Larsen’in sakatlıkları bulunuyor. Kart cezalıları Gbamin ile Bakasetas da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Düşme hattında zor maç. Ankaragücü’nün rakibi Giresunspor

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bugün sahasında Bitexen Giresunspor’u konuk edecek.

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma yarın Eryaman Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup olan başkent temsilcisi, 28 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligdeki 11 maçlık galibiyet hasretini geçen hafta Demir Grup Sivasspor’u 1-0 yenerek dindiren Bitexen Giresunspor ise 27 puanla 15. sırada bulunuyor.

Sezonun ilk yarısında Giresun’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitmişti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here