⚽📽️Sivasspor’da iptal gol isyanı. Otyakmaz: ‘EYT’de çıktı, Türkalp emekli olsun artık.’ Çalımbay: ‘Bunu bana bir anlatsın’

0

⚽📽️Sivasspor’da iptal gol isyanı. Otyakmaz: ‘EYT’de çıktı, Türkalp emekli olsun artık.’ Çalımbay: ‘Bunu bana bir anlatsın’

Ligin 16. haftasında oynanan Sivasspor Galatasaray maçında iptal edilen gol olay oldu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay yaşananlara tepki gösterdi.

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın 50. dakikasında iptal edilen golleri hakkında tepki dolu ifadeler kullanan Mecnun Otyakmaz, “TFF’den en üst düzeyde bu maçın açıklamasını isteyeceğiz!” dedi.

Hakem kararlarını eleştiren Mecnun Otyakmaz “Bizim golümüz neden iptal edildi? Galatasaraylı oyuncular bile golün neden iptal edildiğini bilmiyor. Biri faul, biri ofsayt diyor. Bu beğendiğim bir hakemdi, maçta yaptıkları hiç hoşuma gitmedi. Türkiye’deki bütün futbolseverler, bizim golümüzün neden iptal edildiğini anlamadı. Uzun süre izleyip mercekle hata ararsanız mutlaka bir şeyler bulursunuz. Maça damga vuran hakem kararları oldu” ifadelerini kullandı.

Ayrıca VAR hakemi Özgür Türkalp’e tepki gösteren Mecnun Otyakmaz “20 yıldır Özgüç Türkalp’in adını duymaktan sıkıldık. EYT’de sınır da kalktı zaten emekli olsun artık. Mutlaka bu iptalin açıklamasını istiyoruz. Spor kamuoyu bu golün neden iptal edildiğini bilmiyor. TFF’den bu maçın açıklamasını isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da hakem Erkan Özdamar’a ve VAR’a tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Bizim attığımız ilk golde ne vardı onu çözemedik. Bilen, eden biri çıkıp herkesi aydınlatsa iyi olur. Onu kabul etmiyorum. Rica ediyorum, bunu bana bir anlatsınlar. Bunun neden iptal edildiğini takım olarak bilmek istiyoruz. Karmakarışık bir şeyler oldu. Bir sürü şey oldu. Biraz gergin bir maç oldu.”

Demir Grup Sivasspor’un VAR’dan dönen golü için tıklayınız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here