🎥Fenerbahçe İsmail Kartal’a veda etti:Yeni hocamız ve birkaç takviye ile Fenerbahçe’miz şampiyon olacaktır.

0

 🎥Fenerbahçe İsmail Kartal’a veda etti:Yeni hocamız ve birkaç takviye ile Fenerbahçe’miz şampiyon olacaktır.     

Ali Koç: “İyi ki Fenerbahçe’nin çocuğu İsmail Kartal gibi bir değerimiz var”

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’a 2021 yılı Mali Olağan Genel Kurulu’nda veda edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, “Gönül bağı sağlamsa yük de güzeldir yol da, yolculuk da. İsmail hoca o dönem yükü çok ağır bir takıma geldi. Kendi geldi. Hepimiz gibi o da maçları seyrederken yaşadıklarımıza, şansımıza, bir kez daha çok büyük umutlarla başlayıp 8-9 hafta domine ettiğimiz ligde birden bire türbülansa girip izlerken acı çektiği için temasa geçti. İyi ki de geçmiş. Çünkü yük ağırdı.

Atmosfer olumsuzdu. Zor günler geçiren bir camiaya bir nevi elinde değnekle nefes aldırdı. Daha da önemlisi tribünleri birleştirdi, barıştırdı, umut verdi, tribünleri mutlu etti. Bize bu zor yolu güzel kıldı. Bu yolculukta birbirimize duyduğumuz güvenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi ama her şeyden önemlisi ama Fenerbahçe’nin ne olduğunu bizzat gösterdi.” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal da, “Çok karakterli oyuncularımız var. Hep beraber çok çalıştık, el ele verdik bugünlere geldik. Taraftarla yönetime camiamızla bütünleştik. Herkes Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu takdir etti. Geldiğimiz nokta itibarıyla kendime yakışır şekilde kapattık” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here