Kent Ekranı

🎬📽️Bu hafta vizyona girecek filmler

Sinemaseverlerin merakla beklediği birbirinden çarpıcı filmler bu cuma (21 Temmuz) vizyona girecek. İşte o filmler!Vizyonda halihazırda yer alan filmlerin yanında Oppenheimer, Barbie, Prenses ve Dracula (How to Save the Immortal), Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün, Resident Evil: Death Island, Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı (Detective Chirp and the Golden Beehive), Uyanış (Chariot) veTeftiş (Inspection) filmler de seyircinin beğenisine sunulacak.

Barbie

Barbie,

Uyanış (Chariot)

Prenses ve Dracula (How to Save the Immortal)

Oppenheime

Oppenheimer, atom

 Resident Evil: Death Island

 

Annesi tarafından reddedilen ve geleceği için çok az seçeneği olan Ellis French, Deniz Piyadeleri’ne katılmaya karar verir ve eğitim için bir kampa gider. Burada önyargılar ile mücadele etmek zorunda kalan Ellis, bir yandan da işkenceye varan temel eğitimlerin üstesinden gelmeye çalışır. Ancak bu süreçte o, hiç beklemediği yoldaşlık, güç ve destek ile karşılaşır. Zor kazandığı bu aidiyet Ellis’in kimliğinin şekillenip, hayatının tamamen değişmesine neden olur.

Teftiş

Zıpır dedektif ve altın arı kovanı

Bal Tepeleri sakinleri büyük bir telaş içerisindedir çünkü her yıl gerçekleşen büyük tören zamanı gelip çatmıştır. Baş dedektif Sophie bu büyük günde şehir dışında olacağı için, tüm sorumluluğu yardımcısı Zıpır Dedektif’e verir. Şenlik arifesinde Bal Tepeleri’nin simgesi olan Altın Arı Kovanı çalınınca işler karışır. Çünkü inanışa göre kovanın bulunmaması durumunda şehirde türlü talihsizlikler yaşanacaktır. Bu durum üzerine Zıpır Dedektif ve ekibi, gizemli hırsızlığı çözmek ve Bal Tepeleri’ni korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.