Kent Ekranı

Kadıköy’de hayal kırıklığı. Fenerbahçe: 2 Antwerp: 2

 Kadıköy’de hayal kırıklığı. Fenerbahçe: 2 Antwerp: 2

UEFA Avrupa Ligi D Grubu üçüncü maçında Antwerp’i ağırlayan Fenerbahçe, ilk yarısını üstün tamamladığı maçta sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve gruptaki üçüncü maçında da galibiyet hasretini dindiremedi.

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, D Grubu üçüncü maçında Antwerp’i konuk etti. Belçika temsilcisi karşısında maça şok bir golle başlayan ancak sonrasında öne geçen sarı lacivertliler, ikinci yarıda gelen beraberlik golüne karşılık veremeyince mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Sezon başında Fenerbahçe’den Antwerp’e kiralık giden Mbwana Samatta 2. dakikada attığı golle takımını öne geçirirken 20’de Enner Valencia durumu 1-1’e taşıdı. Maçın 36. dakikasında bir penaltı vuruşunu direğe nişanlayan Valencia, 45+1’de bu kez hata yapmadı ve ikinci penaltıyı ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. Ancak ikinci yarıda beklenen iyi futboldan uzak bir görüntü sergileyen Fenerbahçe, 62. dakikada Pieter Gerkens’in golüne karşılık veremedi ve mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla gruptaki üçüncü maçında da galibiyet elde edemeyen Fenerbahçe, iki beraberlik, 1 mağlubiyetle 2 puana ulaştı. Antwerp ise, gruptaki ilk puanını hanesine yazdırdı. Fenerbahçe, gruptaki dördüncü maçında yine Antwerp ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.