Gazeteci Reha Muhtar’ın cenazesi İstanbul’da toprağa verildi. Çocukları onu çok sevdiği BJK formasıyla uğurladı.
28 Mayıs’ta Bodrum’da kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan ve dün hayatını kaybeden Reha Muhtar’ın cenazesi İstanbul’a getirildi. Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde ikindi vakti kılınan namazın ardından cenaze Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi.
Reha Muhtar’ın ‘ölürsem cenazeme gelmesin’ diye vasiyet ettiği eski hayat arkadaşı oyuncu Deniz Uğur törene katılmadı. Ancak ikiz çocukları Poyraz ve Mina, babalarını uğurladı.
Eski BJK yöneticisi olan Reha Muhtar’ın tabutuna oğlu Poyraz siyah- beyaz forma örttü. Kızı Mina da Beşiktaş formasıyla geldi.
Reha Muhtar’ın eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayle Nazlı da ‘baba’ dediği Reha Muhtar’ı son yolculuğuna uğurladı.
Haber :Zeynep Nurten UZER

