Site icon Kent Ekranı

Cani kocadan kezzaplı şiddet 

Gaziantep’te bir kadın, borçları yüzünden tartıştığı eşi tarafından başına kezzap dökülerek ağır yaralandı. Kafa derisi ve gözleri yanan kadının sağlık durumu ciddiyetini korurken, cani koca tutuklandı.

Şehitkamil ilçesinde iki çocuk annesi Sibel  Külah (31) eve gelen eşi Adem Külah  (36) tarafından koli bandıyla bağlanarak şiddete uğradı. Önce darp eden saldırgan koca ardından eşinin  başından aşağıya kezzap döktü. Adem Külah ardından kadının yakınlarını arayıp evden çıktı.

GÖRME KAYBI-

Eve gelen kadının yakınları hemen sağlık ekipleri çağırdı. Ağır yaralı kadın Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Sibel Külah’ın  kafasında ileri derecede yanıklar olduğu, yüzde 99 görme kaybı yaşadığı belirtildi. Sibel Külah “Yüzüme bir şey döktü, sonra bayıldım” dedi. 

Kadının babası ise damadının en ağır cezayı almasını isterken şunları söyledi:

“Önce koli bandıyla bağlayıp darp etmiş. Boğmaya çalışmış. Sonra da kafasından aşağıya asit dökmüş. Kör olmuş çocuğum. Mahvetmiş çocuğumu. En büyük cezayı almasını istiyorum. Çıkartmasınlar böylelerini içerden. Coin ve borsada borçlanmış zannedersem. Bundan geçimsizlik yaşanmış .”

Polise giderek teslim olan Adem Külah, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber :Zeynep Nurten UZER

Exit mobile version