30 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

30 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

?️ Hava durumu; Parçalı bulutlu. 19/29 Derece

? Nem; % 48/78

? Rüzgar; 11 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik ve Bursa çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Eskişehir ve Ankara, yarın öğle saatlerinden sonra bölgenin doğusu ile Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Iğdır çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır ve Van çevreleri ile Hakkari’nin kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerde Durum

 
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinde Batı Karadeniz’in batısı yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5,  akşam saatlerinde geneli kuzeydoğudan, sabah saatlerine kadar doğusu güneydoğudan 6; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerine kadar batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinde yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinde 6; Güney Ege’de güney ve güneydoğudan, gece saatlerinde batısı ile sabah saatlerinden itibaren geneli güneybatıdan 3 ila 5, sabah saatlerine kadar 6 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerine kadar batısı güneydoğudan 2 ila 4 yer yer 5; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, doğusu yer yer 2,0 m; Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here