0.4 C
Türkiye
Cuma, Mart 22, 2024
Ana Sayfa Dünya “Boyu önemli değil, atom bombasına sorun”!

“Boyu önemli değil, atom bombasına sorun”!

0

“Boyu önemli değil, atom bombasına sorun”

ABD’de küçük penislilere destek gösterisi! 

ABD’de Los Angeles’ta ‘küçük penislilere destek’ gösterisi düzenlendi. “Boyu önemli değil, atom bombasına sorun” yazılı döviz dikkat çekti.

Los Angeles’ta yüzlerce kişi “küçük kamış utancı” olarak etiketlenen şeye karşı bir protestoya katıldı. Erkekler ve kadınlar, penisi daha küçük olanları desteklemek için bir arada yürüdü.

Independent Türkçe’nin aktardığına göre  geçen cumartesi düzenlenen protestoda birçok kişi, Los Angeles şehir merkezi boyunca “Küçük kamışları Tanrı yarattı” benzeri sloganlar taşıyan dövizlerle yürüdü.

Yürüyüş, podcast sunucuları “Chad ve JT”nin “Küçük kamış utancına son” yazılı bir pankartla yürüyen protestoculara katıldığı Pershing Meydanı’nda başladı.

Chad ve JT, önceki haftalarda YouTube kanallarında izleyicilere “küçük kamış yürüyüşünün”, “hayatlarındaki en büyük dava” ve “gerçek bir olay” olduğunu söylemişti.

Chad ve JT, “Küçük bir kamışınız olmasa bile, hatta bir kamışınız olmasa bile hâlâ bir müttefiksiniz ve bu utanca bir son vermek için sizi de orada görmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bir zamanlar San Clemnte County’deki meclis üyelerine sörfçü Paul Walker’ın yaklaşık 3,5 metrelik bir heykelini dikmeleri için dilekçe veren ikili, başka bir videoda da “küçük kamışı” olanların “bu gerçeği kabullenmesi” gerektiğini söylemişti.

JT, “Bazılarının protestoya katılmaya utandığını biliyorum fakat küçük bir kamışınız varsa gerçek ortaya çıkacaktır” demişti.

Dolayısıyla bu gerçeği benimseyin… Kamışı olan veya olmayan herkesi bekliyoruz.
Yürüyüşün görüntüleri hafta sonu boyunca sosyal medyada dolaşırken, birçok kişi katılımcıların taşıdığı pankartları övgüyle karşıladı.

TMZ’nin gördüğü bir dövizde, “Benimki büyük ama seninki öyle değilse bu normal ve hiç sorun değil” ifadeleri yer alıyordu. Bir diğerindeyse “Boyu önemli değil, atom bombasına sorun” yazıyordu.

Bir protestocu da Instagram’da şunları yazdı:

“Küçük bir kamışım olabilir ama bugün erkeklik edip inandığım bir amaç uğruna yürüyüşe katıldım. Bedenlerimizi kucaklamanın ve küçük kamış utancına son vermenin vakti geldi.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here