Kılıçdaroğlu’ndan tezkere açıklaması: Biz senin her dediğinin altına mühür mü basacağız?

0

Kılıçdaroğlu’ndan tezkere açıklaması: Biz senin her dediğinin altına mühür mü basacağız?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu.

Öne çıkanlarla Kılıçdaroğlu’nun konuşması:

*Eskiden askeri hastaneler vardı. Örneğin GATA vardı. Bu askeri hastaneler neden kapatıldı? Hangi gerekçe ile kapatıldı? Dünyada hastanesi olmayan tek ordu Türk ordusu.

*Türkiye’yi ‘gri listeye’ aldılar. Terörü finanse eden kaynaklara göz yumuyorsunuz açıklaması yaptılar. Türkiye Cumhuriyeti’nin itibarını ayaklar altına almaya bu hükümetin ne hakkı var’

*Her evde araba var’ diye bir şey söylemiş bu şahıs. Buna mı göz diktiniz? Arabası var diye zengin sanıyor. Kaç lira vergi ödediğini biliyor musun sen? Acaba o şahıs, ‘yaşam kalitesi’ diye bir şeyi biliyor mu?

-*(Büyükelçiler açıklaması) Türkiye böyle bir rezaleti yaşamadı. Olayı nasıl düzeltebiliriz diye gece gündüz çalıştılar. Peki dolar ne oldu? Fatura, 83 milyonun sırtına yüklendi. Cumhuriyet tarihinde böyle garip bir yönetime tanık olundu mu? Bir devlet, bir kişinin iki dudağına teslim edilemez.

-*Dolar her 10 kuruş arttığında vatandaşın sırtına gelen yük 24 milyar Türk Lirası.

*Torba tezkere dönemi başlattılar. Biz senin her dediğinin altına mühür mü basacağız? Tezkereler gelirdi, terörle mücadele konusunda bilgi verilirdi. Herkesi papağan gibi görme alışkanlığı var ama biz CHP’yiz. Senin her dediğine evet deseydik o zaman ayrı parti niye kuruyoruz?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here