Fenerbahçe’ye Kadıköy’de şok! Fenerbahçe: 1 Alanyaspor: 2

0

Fenerbahçe’ye Kadıköy’de şok! Fenerbahçe: 1 Alanyaspor: 2

Trabzonspor yenilgisinden sonra Süper Lig’de zirveyi kaptıran Fenerbahçe, evinde ağırladığı Alanyaspor’a da mağlup oldu ve kötü gidişini sürdürdü. Alanyaspor maçtaki iki şutu da golle sonuçlanırken, Fenerbahçe’nin 20 şut çektiği maçta sahadan mağlubiyetle ayrılması tribünlerde hayal kırıklığı yarattı.

Süper Lig 10. haftasında Alanyaspor’u ağırlayan Fenerbahçe, büyük umutlarla sahaya çıktığı maçı 2-1’lik mağlubiyetle tamamladı ve taraftarı önünde önemli bir puan kaybı yaşadı. Fenerbahçe’yi 90+4. dakikada bulduğu golle deviren Alanyaspor’un yenilmezlik serisi 7 maça çıktı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 75. dakikasında gol perdesini açan isim Emre Akbaba oldu. Alanyaspor’un şok golüne rağmen 80. dakikada Serdar Dursun ile gole yanıt veren Fenerbahçe durumu 1-1’e getirdi. Kalan dakikalarda Fenerbahçe’nin baskısına rağmen golü bulan Alanyaspor oldu ve 90+4’te Efkan Bekiroğlu’nun attığı golle Alanyaspor mücadeleyi 2-1 kazandı.

Ligde üst üste ikinci maçını kaybeden Fenerbahçe 19 puanla dördüncü sıraya gerilerken, Alanyaspor zorlu deplasmandan aldığı 3 puanla 20 puana ulaştı ve üçüncü sıraya yükseldi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here