Beşiktaş dağıldı. Beşiktaş: 1 Sporting: 4

0

Beşiktaş dağıldı. Beşiktaş: 1 Sporting: 4

Beşiktaş puansız çıktığı Sporting maçında da istediğini alamadı. Temsilcimiz ilk yarıda 3 golün ardından ikinci yarıda da birçok şans tanıdığı Sporting’e 4-1 yenildi. Konuk takımın ikinci yarıda ikinci topu direkten döndü. Beşiktaş son 3 maça puansız girerken artık hedef ülke puanına katkı ve 3. sıra…

Şampiyonlar Ligi’nin C Grubu’nda Beşiktaş ile Sporting, 3. hafta maçında karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan mücadeleyi temsilcimiz 4-1’lik skorla kaybederek 3’te 0 yaptı.

Maça taraftarının da desteğiyle çok iyi başlayan Beşiktaş, 15. dakikada kornerden Coates’in golüyle geriye düştü. 24’te temsilcimiz kornerden Pjanic’in adrese teslim ortasında Larin’in kafa vuruşuyla 1-1’i buldu.

Bu golün sevincini yaşayan Beşiktaş taraftarı 27’de yine üzüldü! Sporting ilk golün kopyası şeklinde yine kornerden ve yine Coates’in golüyle 2-1 geriye düştü. 44. dakikada Beşiktaş korner kullanmaya hazırlanırken VAR odasının uyarısıyla hakem Vincic, ekrana gidip Sporting lehine penaltı incelemesi yapıp beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Sarabia, skoru 3-1’e getirdi.

45. dakikada Alex Teixeria’nın jeneriklik golü VAR uyarısının ardından ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Tempo ikinci yarıda da devam etti. Beşiktaş’ta Larin ve Batshuayi gole birçok kez yaklaştı ancak skor değişmedi. Sporting ise Beşiktaş kalesinde tehlikelerini sürdürüp Paulinho ile iki kez direğe takıldı!

Maçın 90. dakikasında Sporting 4. golü, ikinci yarıda iki kez direğe takılan Paulinho’nun golüyle buldu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puansız son sırada yer alırken, 3. sıradaki Sporting de 3 puana yükseldi. İki takım Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında 3 Kasım Çarşamba günü Portekiz’de karşı karşıya gelecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here