6.4 C
Türkiye
Salı, Mart 26, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın Gazete Duvar’da Ali Duran Topuz görevinden istifa etti.

Gazete Duvar’da Ali Duran Topuz görevinden istifa etti.

0

Gazete Duvar’da Ali Duran Topuz görevinden istifa etti.

Gazete Duvar’ın genel yayın yönetmeni Ali Duran Topuz görevinden istifa etti.
Gazete Duvar’da bu akşam ciddi bir sorun yaşandı. Gazete Duvar’ın genel yayın yönetmeni Ali Duran Topuz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Twitter hesabı üzerinden kararını açıklayan Topuz daha sonra kararını mesai arkadaşları ile de paylaştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Topuz, ”Her şeyin bir başı vardır bir de sonu. GazeteDuvar ile bir bağım kalmamıştır. Mesai arkadaşlarıma, yazarlara, okurlara binlerce teşekkürler. Eleştiren, kızan, öven herkese de şükran. Hakkınızı helal edin. Bir kişiye hakkım helal değil. O kendisini gösterecek zaten” ifadelerini kullandı.

Topuz’un paylaşımı şöyle:

Topuz’la beraber İcra Kurulu Başkanı ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Araz’ın da yayın sahibi Vedat Zencir ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle görevinden ayrıldığı belirtiliyor.

Topuz’un istifa kararı sonrası gazeteci Cansu Çamlıbel de Duvar’dan ayrıldığını açıkladı.

Çamlıbel, ”Ali’nin davetiyle katıldığım GazeteDuvar ailesinde o olmadığı takdirde benim de olmam söz konusu olamaz. İyi gazeteciliğe inanan ve destek veren herkesle nasılsa yine yeniden buluşuruz. Bu kadar kıymetli bir çabaya bu şekilde veda ediyor olmak kalbimizi kırdı elbet” ifadelerini kullandı.

”ÜZGÜNÜM”

Duvar’da ekonomi ve dış politika ile ilgili dikkate değer analizler yapan Mühdan Sağlam da Topuz’un ayrılışından duyduğu üzüntüyü gizlemedi.

BAHAR ÖZGÜR DE AYRILDI

İnternet sitesinde Sedat Peker’in ifşaatları sonrası çok çarpıcı analizler kaleme alan Bahadır Özgür de kurumla bağlarını kopardı.

TOPLANTI YAPILACAK

Ali Duran Topuz’un yarın mesai arkadaşlarıyla bir toplantı yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here