Netflix Ekim ayından seçmeler

0
Netflix Ekim ayından seçmeler.
Sizlere Ekim ayında gelecek film ve dizileri önermek istiyorum. İzleyici kitlesinin bir kısmı artık dijital platformlara yöneldi. Netflıx şüphesiz en çok izlenenler arasında. Ekim ayından seçmelere bir göz atalım;
Kin
Yönetmenliğini Türkan Derya’nın üstlendiği Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı Kin adlı film 8 Ekim Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Dürüst olarak bilinen Başkomiser Harun terfi için gün saymaktadır. Ancak akılalmaz olaylar onu kin ve nefret dolu bir intikam hikâyesinin içine sürükler.

You
You dizisinin üçüncü sezonu 15 ekim Cuma günü  sizlerle buluşacak. Birinci ve ikinci sezonu İzleyenler bilir tehlikeli  ileri derecede obsesif genç bir adam, kimi takıntı haline getirirse onların yaşamlarına bir şekilde sızmayı başarıyor ve sonrasında işler çıkmaza giriyordu ve tehlikeli bir hal almaya başlıyordu. Bu kez işler biraz değişiyor. Artık evli ve bebek sahibi olan Love ve joe, Madre Linda adlı zengin bir muhitte yaşamaya başlar. Ama huylu huyundan asla vazgeçmez.

Sayıklama
Yönetmenliğini Claudia Llosa’nın üstlendiği başrollerde; Mario Valverde, Dolores Fonzi, German Palacios’un oynadığı Psikolojik, gerilim, Drama ve sanat filmi olan sayıklama 13 Ekim Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Biri kasabanın yerlisi, diğeri buraya yeni taşınmış iki genç anne arasındaki karmaşık ilişki, çevre felaketini ve ruhsal çöküntüyü yansıtmaktadır.

Myname
1.Sezonun yayın tarihi 15 ekim Cuma günü
Konusu: Babasının öldürülmesinin ardından intikam hırsıyla yanıp tutuşan bir kadın, bir mafya patronuna güvenir ve onun yönlendirmesiyle polis teşkilatına girer.

Şimdiden sizlere iyi seyirler ?
Atay BARBUROĞLU/Yazar-Sanat Eleştirmeni

Atay BARBUROĞLU/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 09 Ekim 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here