3.4 C
Türkiye
Pazartesi, Mart 25, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın Bahçeli: Erken seçim, seçimlerin öne çekilmesi, baskın seçim yoktur

Bahçeli: Erken seçim, seçimlerin öne çekilmesi, baskın seçim yoktur

0

Bahçeli: Erken seçim, seçimlerin öne çekilmesi, baskın seçim yoktur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında partililere seslendi.
Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:
-TBMM’nin yeni yasama yılında Cumhur İttifakı olarak Türkiye’ye sağlayacağımız ve kazandıracağımız pek çok yasal düzenleme, insanımızı huzur, refah ve esenliğe kavuşturacak pek çok sayıda adım ve kararımız olacaktır.

 

-ABD silah almayın diye ülkemize yaptırım gözdağı verirken, Suriye’nin kuzeydoğusunda ne işler çevirdiğini itiraf edecek dürüstlüğe sahip midir? PKK/YPG’ye bedelsiz silah veriyor da , bizim aldığımız silahlar mı gözüne batıyor. Hainlere mübah olan Türkiye’ye gelince ne hakla haram sayılıyor.

-Zillet İttifakı’nın ana ortaklarını ikaz ediyorum. Sözde Kürt sorununu tartışmak demek, milleti tartışmak demektir. Milletin tartışılması, devleti tartışmaya açmakla eş anlamlıdır. Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Kürt kardeşlerimi gören CHP, İP vardır. Köşesiz köşe yazarları, satılmış aydınlar vardır. Türk milleti kardeştir, büyük bir ailedir.

-HDP meşru organ değil, terörizmin gayrimeşru oluşumudur. HDP’yi meşru görmek Kılıçdaroğlu’nu bölücülüğün ve terörün vagonu yapacaktır. Meşruluğun değerlendirmesinde yegane ölçü Anayasa’nın çizdiği hukuki ve siyasi çerçevedir.

-Masum ve haklı öğrencilerimi hariç tutarak söylüyorum. Yurt sorunu var diyenler, provokatörleri sahaya sürenler, barınamıyoruz diye banklarda eylem yapan örgüt üyeleri, sizin propagandasını yaptığınız caniler olmasaydı bu devlet her mahalleye yurt yapar her evladımızı sıcacık ve insanı şartlarda ağırlardık.

-Yumurta, et, süt, peynir fiyatlarının artışından, vicdani olmayan zamlı ürün satışlarından samimi olarak sızlananlara hak veriyor, bir şey demiyorum. Fırsatçıların peşine gidiliyor. Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz.

-Kılıçdaroğlu, partisine baskın seçime hazır olun mesajı veriyor. Zihni ve siyaseti baskın yemiş bu zata tekraren hatırlatıyor, sözlerimin kulağına küpe olmasını ümit ediyorum. Erken seçim, seçimlerin öne çekilmesi, baskın seçim yoktur.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here